Antena Căutare

Emil Boc: "Noul acord cu FMI are ca obiectiv cresterea economica si crearea de noi locuri de munca"

Premierul Emil Boc a declarat, luni, de la Palatul Victoria, ca Romania a finalizat cu succes un nou acord cu FMI, Comisia Europeana si Banca Mondiala, care va avea ca obiectiv prioritar cresterea economica prin stimularea investitiilor si crearea de noi locuri de munca, fata de cel anterior care prevedea iesirea din recesiune.


Noul acord incheiat cu cele trei institutii este valid pe durata a doi ani si are caracter preventiv, intrucat banii pusi la dispozitie vor fi accesati doar in cazuri extreme, cand va fi neaparata nevoie de ei.

Astfel, previziunile primului ministru arata un procent de 1,5%-2% din PIB crestere economica pentru 2011 si de 4,5% pentru 2012, asigurand astfel o situatie mai buna pebntru fiecare cetatean in parte.

Boc: USL apara si consolideaza statul creat de Ion Iliescu... Sondaj IRES: Uniunea Social Liberala, 60% din preferintele electoratului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x