Antena Căutare

Emil Boc: Saptamana viitoare vom avea o sesiune parlamentara extraordinara

Emil Boc a sustinut astazi o scurta conferinta de presa prin care a oferit cateva informatii despre consultarile care au avut loc intre Guvern si Opozitie.

Principalele declaratii ale lui Emil Boc:

Sa nu uitam ca suntem in mijlocul unei furtuni din punct de vedere economic, iar noi in tara nu avem nevoie sa nu facem rau tarii. Saptamana viitoare vom avea o sesiune parlamentara extraordinara.

Pe partea economica s-a hotarat crearea consiliului de dialog intre Putere si Opozitie. Ar fi pacat ca acum, dupa ce oamenii au suferit, sa dam cu piciorul stabilitatii pe care o avem. Deci in acest Consiliu de Dialog expertii sa vina si sa rezolve problemele

Pe componenta politica asteptam decizia Curtii Constitutionale.

Au fost mai multe solicitari pentru alegeri anticipate. Discutia a fost centrata in jurul alegerilor anticipate care are ca punct de plecare un nou guvern. Aceste decizii se discuta numai in Parlament. Este de discutat cum e mai bine pentru Romania.

Suntem intr-un an electoral. Alegeri anticipate ce inseamna: o jumatate de luna declansarea anticipatelor, doua luni de zile sa se dizolve Parlamentul, o luna sa se pregateasca alegerile. Se pune intrebarea daca pentru doua sau trei luni merita declansate alegerile.

In Parlament va fi o analiza unde vom preciza si vom raspunde la toata intrebarile care vor fi puse. Inteleg nemultumirile oamenilor, pentru cetateanul roman aceasta prosperitate nu se resimte inca in buzunarul romanilor.

Dreptul la miting, la intrunire pasnica este garantat inclusiv pentru opozitie si este decizia lor daca vor protesta.

Foto: Intact Images

Crin Antonescu: "Guvernul considera ca Romania este in stabilitate acum"... Victor Ponta: Nu am primit nici un raspuns, ci numai justificari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x