Antena Căutare

Eugen Teodorovici: Poate ar trebui să ne gândim la alegeri în aceeaşi zi, locale şi parlamentare

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri, la Timişoara, că îşi doreşte o discuţie, atât în partid, cât şi între partidele politice, despre organizarea de alegeri locale şi parlamentare în aceeaşi zi.

Întrebat de ce nu susţine ideea alegerilor anticipate, preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a spus că "nu putem să ne jucăm cu ţara şi să o blocăm cu alegeri. El a avansat şi ideea organizării de alegeri locale şi parlamentare în aceeaşi zi.

"PSD e un partid puternic, nu ar trebui să se teamă nici de guvernare, nici de opoziţie, nici de anticipate. Sunt mulţi liberali şi oameni cheie în PNL care nu şi-au dorit moţiunea. Nu putem să ne jucăm cu ţara şi să o blocăm cu alegeri în fiecare an. Poate ar trebui să ne gândim la alegeri în aceeaşi zi, locale şi parlamentare, pentru că se cheltuie mulţi bani, totul se blochează şi are efecte în economie. Să provoci anticipate doar ca să confirmi polulaţiei că a fost sau nu a fost bine? Nu trebuie să ne gândim la asta ca la un obiectiv”, a declarat Teodorovici.

Preşedintele executiv al PSD a mai spus că ideea de alegeri locale şi parlamentare deodată ar trebui discutată între partidele politice.

"Este o idee care ar trebui să o discutăm serios. Există «n» motive. Trebuie să discutăm în partid, între partide, eu sper la un dialog între partide pe această temă", a spus el.

Sursa : news.ro

Preşedintele Klaus Iohannis cere Parlamentului reexaminarea legii privind organizarea orelor de activităţi psihomotrice ... Iulian Bulai (USR): Bogdan Gheorghiu, propunerea PNL pentru Ministerul Culturii, nu are nicio calitate dintre cele neces...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x