Antena Căutare

Filmul tentativei de sinucidere a lui Nastase

Gestul extrem la care a recurs Adrian Nastase, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a pronuntat definitiv in dosarul "Trofeul calitatii", condamnandu-l la doi ani de inchisoare cu executie, a socat intreaga tara. Unii spun ca tentativa de suicid a fost premedidata.

Radu Tudor, jurnalist la Antena 3, a realizat pe blogul sau personal filmul tentativei de sinucidere a lui Adrian Nastase.

"Acest lucru nu se va intampla niciodata. Eu nu voi parasi domiciliul meu. E in puterea mea sa decid asta.", i-a spus Adrian Nastase ministrului de Interne Ioan Rus, cu cateva ore inainte de a apasa pe tragaci.

"N-are niciun rost sa insisti. Eu nu voi ajunge in arest. Voi decide singur ce am de facut", a continuat Nastase.

Convorbirea i-a ridicat suspiciuni lui Ioan Rus, care i-a comunicat lui Victor Ponta ceea ce a discutat cu Nastase. Ponta l-ar fi sunat pe fostul premier pentru a-l convinge sa nu recurga la vreun gest necugetat.

La sosirea politistilor la resedinta din strada Zambaccian, Adrian Nastase si sotia sa, Dana Nastase, erau vizibil afectati fizic.

"Dati-mi voie sa merg sa iau niste carti cu mine", le-a spus Nastase politistilor. "Nu va pot lasa sa mergeti singur, trebuie sa merg cu dumneavoastra", i-a replicat unul dintre politisti. "Foarte bine, sa mergem amandoi", a raspuns fostul premier..

Cei doi au intrat in biblioteca, iar Nastase a scos pistolul dintre doua carti aflate pe birou si l-a dus la tampla. Politistul a incercat sa il impiedice, prinzandu-l de mana. Arma s-a declansat, glontul strabatand, din spate spre fata, zona gatului.

Echipajul medical a urcat de urgenta in apartament si i-a oferit primul ajutor lui Nastase. Acesta a fost dus la Spitalul de Urgenta Floreasca in stare de constienta.

Adrian Nastase ar fi lasat trei scrisori pentru sotia sa, Dana, si fiii lui, Andrei si Mihnea.

Citeste articolul complet pe blogul lui Radu Tudor!

FOTO: Intact Images

Psihiatru: "Adrian Nastase va mai incerca sa se sinucida"... Doi inculpati in dosarul "Trofeul calitatii", dati in urmarire nationala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x