Antena Căutare

Florin Cîţu: Schimbarea guvernării a readus România în atenţia investitorilor

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, anunţă că are, la Viena, trei zile de discuţii cu investitori din toată lumea. ”Schimbarea guvernării a readus România în atenţia investitorilor”, a transmis Cîţu.

”Astăzi am început la Viena trei zile de discuţii cu investitori din toată lumea interesaţi de România. Schimbarea guvernării în noiembrie anul trecut a readus România în atenţia acestor investitori”, a scris, marţi, pe Facebook, Florin Cîţu.

Potrivit acestuia, ”competiţia pentru capital este acerbă, nu doar cu ţările din regiune”.

”De aceea am venit să arat că România a schimbat direcţia şi investiţiile în ţara noastră nu mai sunt penalizate sau suprataxate aşa cum au facut socialiştii în ulitmii trei ani. V-am promis lucruri fantastice pentru România/români şi aşa vom face”, a mai scris Cîţu.

Sursa : news.ro

Întâlnire între Bogdan Aurescu şi preşedintele Lockheed Martin Corporation, compania de produse şi servicii militare cu ... Monica Anisie, în vizită la trei unităţi din judeţul Ialomiţa/ Ministrul a constat că unităţile nu au pază, nu au fost m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x