Antena Căutare

Fosta sefa a SGG, demisa pentru incompatibilitate, a dat in judecata Guvernul

Daniela Andreescu, fostul secretar general al Guvernului ce a fost demis in urma unui raport de incompatibilitate intocmit de Agentia Nationala de Integritate, a contestat la Curtea de Apel Bucuresti documentul ANI si a dat in judecata Guvernul. Ea cere anularea deciziei prin care a fost revocata din functie.

Actiunea de anulare a deciziei prin care a fost indepartata din functia de sef al SGG si in care parat este Guvernul, prin premierul Emil Boc, are primul termen de judecata pe 7 martie. Iar a doua actiune, care are ca obiect anularea raportului ANI, are primul termen de judecata pe 23 martie.

ANI a constatat, in urma procedurilor de evaluare, incalcarea regimului juridic privind conflictul de interese in materie administrativa de catre Daniela Nicoleta Andreescu, fost secretar general al Guvernului Romaniei in perioada 5 ianuarie 2009 - 25 noiembrie 2011.

Daniela Nicoleta Andreescu, in calitate de secretar general al Guvernului, a aprobat atribuirea catre Asociatia Clubul de Pescuit Sportiv Delta Fishing a unui spatiu de 105,2 mp, situat la parterul unui bloc din Bucuresti. Asociatia apartine insa fostului sau sot, Aurel Teodorescu.

De asemenea, Guvernul a aprobat, in sedinta din 16 noiembrie 2011, o ordonanta de urgenta prin care au fost puse in vanzare peste 700 de imobile aflate in administrarea RA-APPS. Pe lista acestor imobile, se regasea insa si sediul firmei fiicei secretarului general al Guvernului, Irina Zisman.

Foto: Intactimages

Laszlo Tokes vrea lustratie dubla Romania-Ungaria... VIDEO! Printul Paul ar putea deveni oficial membru al Casei Regale a Romaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x