Antena Căutare

Franța refuză cererea de azil politic făcută de Radu Mazăre. Fostul primar al Constanței nu vrea să se urce în avion

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre se află în custodia poliţiştilor români și urmează să fie adus în ţară astăzi. Fratele lui Radu Mazăre, Alexandru Mazăre, a afirmat luni, referindu-se la cei care se bucură de situaţia fostului primar, că se roagă ca toţi aceşti oameni să aibă parte în viaţa lor de dreptatea pe care a avut-o în procesul în care a fost condamnat definitiv. În plus, a apărut și informația potrivit căreia Mazăre ar fi cerut azil politic în Franța, autoritățile de acolo refuzându-i fostului edil revendicarea.

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre se află în custodia poliţiştilor români și urmează să fie adus în ţară astăzi. Fratele lui Radu Mazăre, Alexandru Mazăre, a afirmat luni, referindu-se la cei care se bucură de situaţia fostului primar, că se roagă ca toţi aceşti oameni să aibă parte în viaţa lor de dreptatea pe care a avut-o în procesul în care a fost condamnat definitiv. În plus, a apărut și informația potrivit căreia Mazăre ar fi cerut azil politic în Franța, autoritățile de acolo refuzându-i fostului edil revendicarea.

Persoana urmărită internaţional, Radu Ştefan Mazăre, este în custodia Poliţiei Române. Ispectoratul Geneal al Poliției Române a informat despre faptul că s-a constituit o escortă, care s-a deplasat în Republica Madagascar, pentru preluarea lui Radu Mazăre, întoarcerea pe teritoriul României urmând a avea loc în cursul acestei zile.

Radu Mazăre ar fi cerut azil politic în Franța

Potrivit Antena 3, Radu Mazăre ar fi ajuns în escală la Paris și din celula de detenție din aeroport, acesta a cerut azil politic. Autoritățile franceze au refuzat cererea de azil politic a lui Radu Mazăre.

În urma informării transmise de autorităţile din Republica Madagascar, la data de 14 mai a.c., cu privire la admiterea extrădării persoanei urmărite internaţional, Radu Ştefan Mazăre, Poliţia Română a demarat, de îndată, formalităţile necesare aducerii în ţară a acesteia.

Ministrii mediului din Uniunea Europeana sunt prezenti la Bucuresti... S-a așezat în fața lui Radu Mazăre în avion, după care a trăit o experiență de neuitat. „Avea o față împietrită. La scur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x