Antena Căutare

Frunzaverde: PNL ar putea colabora cu PDL pentru o noua dreapta dupa locale sau parlamentare

Sorin Frunzaverde, noul vicepresedinte al PNL, a vorbit sambata seara, intr-o emisiune TV despre planurile politice al liberalilor, anuntand si o posibila colaborare cu PDL ''lucru care s-ar putea intampla numai dupa alegerile locale sau parlamentare''.

Fostul prim vice presedinte al PDL a accentuat faptul ca o astfel de colaborare ar fi posibila doar dupa alegerile locale sau parlamentare.

''USL nu va colabora cu PDL. (...) Este vorba de protocolul care functioneaza in aceasta etapa, si ma refer aici la relatiile cu alte grupari politice. Acesta va functiona cel putin pana la alegerile din luna noiembrie. La acest moment nu colaborez cu PDL, nici pentru formarea dreptei in Romania. Acest lucru s-ar putea intampla dupa alegerile locale sau parlamentare. Deocamdata, insa, asa cum am mai spus, formarea unei drepte in Romania nu se poate face decat in PNL si trebuie gandit foarte serios la nivelul partidului. [...] Cred ca PNL si USL au ca si principal scop castigarea alegerilor locale, o victorie importanta in locale va determina un trend ascendent la alegerile parlamentare, moment dupa care va trebui discutat foarte serios aceasta problema", a subliniat Sorin Frunzaverde.

In plus, Frunzaverde se arata sceptic in ceea ce priveste posibilul proiect politic schitat de premierul Mihai-Razvan Ungureanu, tot in sfera de dreapta.

"Cred ca domnul Ungureanu are o mare problema in acest moment, pentru ca este prim-ministru si cred ca acest exercitiu guvernamental, din punctul de vedere al carierei sale politice, ii dauneaza in acest moment, pentru ca inevitabil poarta amprenta unei guvernari nefericite, dintr-un motiv sau altul", a adaugat liberalul.


Foto: Intact Images

Deputatii au votat doar 79 de legi din 708 de initiative legislative... Andrei Chiliman, demis de la sefia PNL Bucuresti: Interimar, Eugen Nicolaescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x