Antena Căutare

George Simion, act de caritate după nuntă. Ce va face cu toată mâncarea rămasă: „Fiți alături de noi”

George Simion s-a aflat sub „radarul” media în ultimele zile, după ce a decis să organizeze o nuntă asemenea unui festival, care a fost și televizată. Acest eveniment i-a adus și atenție negativă, însă liderul AUR a decis să „calmeze” gurile rele cu un gest caritabil. Iată ce decizie a luat!

colaj foto cu george simion si ilinca munteanu
George Simion a anunțat că are de gând să doneze mâncarea rămasă după petrecerea de nuntă | Facebook/Hepta

George Simion a avut parte de nunta mult visată alături de Ilinca, eveniment pentru care s-a pregătit temeinic. Având în vedere că a așteptat 10.000 de nuntași, omul politic a avut parte de un meniu surprinzător și cuprinzător, însă mâncarea s-a dovedit într-un final a fi mult prea multă.

George Simion, gest caritabil după nunta-festival. Ce va face cu mâncarea rămasă

Omul politic a anunțat inițial că invită toți românii la nunta sa, singura condiție fiind ca aceștia să poarte ie tradițională. Pentru un eveniment de o asemenea amploare, George Simion s-a pregătit astfel temeinic, pentru ca musafirilor să nu le lipsească nimic.

În cele din urmă însă, mâncarea pentru ceremonie s-a dovedit a fi mult prea multă, însă Simion a anunțat că nu are de gând să o lase să se irosească. Într-un mesaj publicat pe contul său oficial de Facebook, acesta a dezvăluit că urmează să doneze alimentele rămase.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După fastuosul eveniment, liderul AUR a rămas cu o mulțime de alimente și preparate, printre care și brânză primită de la Gigi Becali, ceapă, morcovi, jumătate de tonă de cartofi, mici, carne de pui, muștar, 100 de kg de făină ș.a.m.d.

Așadar, George Simion a luat decizia ca toată mâncarea rămasă să fie dusă la azile de bătrâni și centre de plasament pentru copii din Vâlcea, dar și din împrejurimi. Politicianu a mobilizat în aces sens mai multe echipe de voluntari, care să ducă treaba la bun sfârșit.

„Salutare, prieteni. Suntem într-un tir frigorific în care avem mâncarea care a rămas după nuntă. (..) Avem și brânză de la nea Gigi, ne-au mai rămas 600 de kilograme. O să ajungă acolo unde le e locul, la români. Fiți alături de noi”, a spus George Simion.

Citește și: Trei spitale din Vâlcea au fost puse în alertă pentru nunta lui George Simion. Mesajul de revoltă al unui medic

George Simion, nuntă-festival în județul Vâlcea

George Simion s-a cununat civil cu Ilinca pe data de 26 august 2022, iar în cursul zilei de 27 august 2022 a avut loc nunta câmpenească, la care au fost așteptați în jur de 10.000 de nuntași.

George Simion a dezvăluit recent că evenimentul l-a costat 12.000 euro, bani care provin din donaţii sau sunt cadou de la naşii lor. După nuntă, liderul AUR a declarat, la Antena 3, că a strâns în numerar suma de 72.000 de euro, pe care o va trece în declarația lui de avere, așa cum este obligat de lege.

Citește și: George Simion, primele imagini de la cununia civilă. Rochia neobișnuită purtată de Ilinca Muntean și martorul total neașteptat

Dan Diaconescu a fost martor la cununia civilă a lui George Simion

Potrivit imaginilor publicate pe pagina oficială de Facebook a liderului AUR, George Simion și iubita sa, Ilinca Munteanu au spus „Da” în fața primarului comunei vâlcene Mugurel Mărcoianu, iar martor le-a fost nimeni altul decât celebrul Dan Diaconescu.

Slujba religioasă a fost oficiată de către Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, alături de ÎPS Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului.

Alertă cu bomba la nunta lui George Simion

Evenimentul nu a fost lipsit de incidente, iar la un moment dat a apărut informația potrivit căreia un grup de persoane ar avea în plan să detoneze o bombă, pe fondul nemulțumirilor că George Simion și invitații săi s-ar distra „pe bani rusești”.

Pirotehniștii au făcut astfel verificări la ceremonia religioasă a liderului AUR. Tototdată, trei spitale din apropierea zonei de desfășurare a nunții lui George Simion au fost puse în alertă, în cazul în care invitații ar avea nevoie de îngrijiri medicale.

George Simion s-a cununat religios cu Ilinca. Imagini de la slujba oficiată de ÎPS Teodosie... Diana Șoșoacă, critici la adresa nunții lui George Simion. Ce a dezvăluit despre Ilinca, soția lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x