Căutare Live

George Simion, noi detalii despre nunta sa. Invitații vor purta o brățară de acces la eveniment. Ce a spus despre meniu

Geroge Simion se va căsători la finalul lunii august, iar la eveniment i-a invitat pe toți românii care vor să-i fie alături. Politicianul a vorbit recent despre detaliile de organizare a evenimentului la care au confirmat deja că vor veni circa 10.000 de oameni.

George Simion se căsătorește cu aleasa inimii lui pe 27 august. Ilinca are 24 de ani și este mai tânără cu 11 anu decât politician

Hepta & Instagram

George Simion se căsătorește cu aleasa inimii lui pe 27 august în satul Oveselu, comuna Măciuca din județul Vâlcea. Până atunci, pregătirile sunt în toi. Senatorul a declarat pentru Antena 3 că evenimentul va fi o serbare câmpenească. Prezența a fost confirmată de circa 10.000 de oameni, potrivit lui George Simion și încă mai așteaptă confirmări. Accesul la eveniment se va face pe bază de brățară, ca la concerte sau resorturi.

Citește și: Ce a putut să zică un mire despre mireasa lui chiar la nuntă, de față cu toți invitații. Femeia a reacționat imediat

George Simion, detalii despre nunta care va avea loc în satul Oveselu din județul Vâlcea. Cine va cânta

„Îi rog pe toţi cei care vin să confirme participarea, pentru că alfel nu vor putea face accesul şi nu o să ştim pentru câţi oameni o să ne pregătim. Accesul se face pe baza listei de oameni care au confirmat. Vom avea o brăţară pe care o primeşte toată lumea care se înregistrează, o brăţară de acces, cum se procedează la toate evenimentele”, a explicat Geroge Simion.

Întrebat despre meniu și muzicanți, George Simion a spus că vor fi cu siguranță sarmale, iar printre artiștii așteptați să cânte sunt Veta Biriș și Trupa Phoenix.

„Va cânta doamna Veta Biriş, o să fie taraful lui Tudorel Pană, taraful de la Vărbilău şi formaţia Phoenix. Am invitat toţi colegii parlamentari, aşa mi s-a părut normal. Din păcate, cred că au ordin, să nu participe. Nu am primit confirmarea de la niciunul dintre partidele din Parlament, dar nu este opţional. Vine doar cine vrea. Naşii şi rudele apropiate o să se ocupe de sarmale şi de masa nuntaşilor.

Citește și: Ameri Nasrin s-a căsătorit religios. Cum a arătat vedete în ziua cea mare și ce rochie de mireasă a ales

Ce meniu va fi la nunta lui George Simion

Nunta lui George Simion va fi ca un festival, iar costumul său de ginere va fi un costum tradițional din zona Vrancei.

„Vom avea sarmale şi grătar. Colegii mei parlamentari vor amenaja câteu un cort pentru fiecare regiune etnografică din România. O să vină mulţi meşteşugari şi mulţi oameni conectaţi cu folclorul românesc. Nuntaşii vor avea diferite atracţii la care pot participa, ca la un festival”, a spus liderul AUR.

Citește și: Mireasa și-a supărat tatăl, așa că omul a recurs la un gest complet neașteptat. Ce a putut să-i facă, înainte de nuntă

O să fie un costum tradiţional din zona Vrancei. L-am făcut la un atelier specializat. O să avem şi balţi de paie, o să avem şi toate elementele dintr-o nuntă de acum 100-150 de ani. Luna de miere o să o facem în Maramureş. Am primit invitații în Ţara Lăpuşului, la Săpânţa, Transalpina şi Transfăgărăşan", a spus George Simion.

În luna iunie, George Simion a transmis un mesaj pentru a anunța că se căsătorește și că toți românii sunt invitați. Politicianul a anunțat atunci că nu așteaptă bani de la românii care vin la nuntă, însă aceștia trebuie să respecte un protocol.

Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Parteneri
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Catine.ro
Ultimele știri
x