Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Gest impresionant făcut de Marcel Vela, după soarta cruntă a căţeluşului ucis de un copil. Ce îi îndeamnă pe toți românii să facă

Ministerul Afacerilor Interne și-a mărit „echipa”! Marcel Vela, dezvăluiri despre Max!

Impresionat de soarta cruntă a căţeluşului ucis de un copil pe data de 1 Iunie, ministrul Marcel Vela îndeamnă românii să ofere un cămin animalelor care nu au o familie. A făcut deja primul pas şi a adoptat un căţeluş.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat că a fost deschis dosar penal pentru uciderea animalelor cu intenţie, fără drept, după ce doi copii din judeţul Mureş au omorât, prin loviri repetate, un căţeluş.

Vela a mai anunţat că a adoptat un căţel care va creşte la Ministerul Afacerilor Interne şi a făcut apel ca mama şi ceilalţi fraţi ai câinelui să fie adoptaţi la rândul lor.

„L-am botezat, se numește Max, a fost la o clinică privată pentru a primi îngrijirile necesare după toate peripețiile prin care a trecut. Va ajunge la minister în următoarele ore, când specialiștii vor fi de acord să îl aducem la casa lui.

Sper să fie bine și să transmită celor care sunt atenți, sensibili, că este foarte important să respectăm viața, în general. Cu atât mai mult viața necuvântătoarelor care nu știu să ceară ajutor!”, a declarat ministrul, la Antena 3.

Acesta a spus că cineva din cadrul ministerului se va ocupa de instruirea și îngrijirea lui, însă toți cei din minister își doresc să îi îngrijească.

Recomandari