Antena Căutare

Gheorghe Nichita: "Daca USL nu ajunge la guvernare, ne meritam soarta!"

Vicepresedintele PSD, Gheorghe Nichita, a declarat pentru RFI ca daca USL nu obtine majoritatea la alegerile parlamentare din 2012 atunci Uniunea “isi merita soarta”. In privinta alegerilor parlamentare de la sfarsitul anului, primarul de Iasi se arata insa mai optimist.

"Eu sper sa obtinem voturile. Asta e speranta mea si cred ca e speranta romanilor, pentru ca eu si acum sunt pe santier, stau cu oamenii de vorba si le vad starea de spirit: asteptarea este enorm de mare. Lumea spune asa: scapati-ne de ei! Deci exista aceasta acumulare. N-are cum sa iasa. Daca nu iese, ne meritam soarta", a declarat Gheorghe Nichita.

Primarul de Iasi spune ca USL a fost creata special pentru alegerile din 2012 si se asteapta ca proiectul sa dea rezultate.

"Noi acum lucram la un proiect politic, pe care l-am oferit romanilor, aceasta alianta, care s-a creat acum un an si cateva luni de zile, aceasta alianta care da alternativa Romaniei. Proiectul acesta politic e facut pentru romani si pentru aceste alegeri. Urmeaza sa vedem ce se intampla cu acest proiect politic la momentul respectiv si dupa aceea vom decide, pentru ca decizia de a exista USL-ul si de a avea o alianta este pentru a castiga alegerile din 2012", a precizat vicepresedintele PSD.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intact Images

Basescu si Ungureanu au discutat la Cotroceni despre recuperarea salariilor si scaderea CAS... Basescu, in martie 2011: "Ponta nu va fi prim-ministru in mandatul meu de presedinte"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x