Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

"Impotenta", tratata cu 300.000 € de sefa femeilor PDL din Sectorul 4

Doua farmacii, ambele detinute de Corina Negrila, sefa organizatiei de femei a PDL Sector 4, falsificau retete pentru a frauda sistemul de sanatate. Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti a reusit sa recupereze circa 300.000 de euro de la cele doua unitati, dupa ce s-a descoperit ca Nebido, un medicament scump, destinat barbatilor cu probleme de erectie, si compensat in proportie de 90%, se vindea ca painea calda, dar numai pe hartie.In cele doua farmacii, ambele detinute de Corina Negrila, sefa organizatiei de femei a PDL sector 4, un medicament extrem de scump si compensat in proportie de 90% (Nebido) se vindea ca painea calda inclusiv femeilor, chit ca vorbim de un medicament destinat barbatilor cu probleme de erectie. Vanzarea avea loc, insa, doar pe hartie.

Vineri, Casa de Sanatate a finalizat o parte a anchetei pe care reporterii Antenei 3 le-au solicitat-o. Raspunsul CASMB a fost:

"Ca urmare a verificarilor incrucisate a 748 de prescriptii medicale emise de 105 prescriptori si a furnizorilor de servicii farmaceutice care au eliberat medicamentele inscrise pe retete, s-au luat urmatoarele masuri: recuperarea sumelor platite, precum si refuzul la plata pentru sumele identificate ca fiind necuvenite, in cuantum de 1.214.237,43 lei precum si extinderea actiunii de verificare si control si la alti furnizori".

Contactata, Corina Negrila nu a vrut sa faca niciun comentariu.

"Nu am ce punct de vedere sa va dau in acest moment. Luati legatura cu avocatii nostri", a spus Negrila.

Cele doua farmacii vindeau anual 748 de cutii de Nebido, in conditiile in care, in toate farmaciile din Bucuresti, ajungeau doar 1.500 de cutii pe an.

Sursa: Antena3

Recomandari