Antena Căutare

Iohannis, amendat cu 2.000 de lei, după ce a folosit o anumită expresie. Pentru ce vorbă rostită trebuie să plătească, acum, președintele

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a decis, miercuri, în urma unei sesizări a redacţiei Lumea Justiţiei (luju.ro), că eticheta ”penali” folosită de către preşedintele Klaus Iohannis reprezintă discriminare şi l-a amendat pe şeful statului cu 2.000 de lei.

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a decis, miercuri, în urma unei sesizări, că eticheta ”penali” folosită de către preşedintele Klaus Iohannis reprezintă discriminare şi l-a amendat pe şeful statului cu 2.000 de lei.

Sesizarea a fost depusă în 19 februarie şi vizează etichetele ”penali” şi ”inculpaţi” puse de Klaus Iohannis şi Codruţa Kovesi celor care ”atacă justiţia”.

Aşa cum prevede procedura în cazul sesizărilor depuse la CNCD, după depunerea sesizării, au fost citate toate părţile, care şi-au prezentat punctele de vedere.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x