Antena Căutare

Klaus Iohannis cere două măsuri urgente, în România! Apel de ultimă oră, către români! „Este obligatoriu să aibă loc acum!”

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că este nevoie de împăduriri și de Conserrvarea Fondului Forestier, astfel încât românii să nu mai sufere în fiecare an din cauza inundațiior. Șeful statului a făcut apel la precauție și solidaritate.  

Klaus Iohannis cere două măsuri urgente, în România! Apel de ultimă oră, către români! „Este obligatoriu să aibă loc acum!”
Klaus Iohannis cere o schimbare majoră, în România! Apel de ultimă oră, către români! „ Este obligatoriu să aibă loc acum!”

„Odată cu schimbările climatice apar din ce în ce mai multe fenomene meteo extreme și în țara noastră. Luna iunie a fost cea mai ploiasă sin ultimii 60 de ani – fapt ce a generat inundații severe.

Ar trebui să depășim mentalitatea că e suficienr să construim încă câteva diguri pentru a stopa inundațiile. Conservarea Fondului Forestier și campaniile de împădurirre sunt soluții la îndemână.

O parte semnificativă din fondurile europene de care va beneficia România, 2021- 2027 va trebui să fie direcționată către combaterea schimbrilor climatice”, a declarat Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Ne-am putea trezi cu restricții noi în loc de relaxare, după 1 iulie! Următoarele zile sunt decisive: „Românii să înțeleagă că trebuie să respecte regulile”

Șeful statului a dăugat că această schimbare de mentalitate este urgentă și făcut un apel la precauție, dar și la solidaritate.

„Această schimbare de menatalitate despre care vorbeam este obligatoriu să aibă loc acum pentru a evita aceste drame pe care oamenii le triesc în fiecare an în care avem ploi abundente.

Rămânți vigilenți, fiți precauți și evitați deplasările în zonele ce prezintă riscul să fie puternic afectate. Este totodată nevoie de solisaritate, mai ales în comunitățil și localitășile sinistrate”, a mai spus Klaus Iohannis.

O avertizare de Cod roșu de inundații a fost extinsă de hidrologi, până vineri, la ora 24:00. Mai multe detalii, AICI!

Avocatul Poporului: Renate Weber nu poate beneficia de pensie specială, nu îndeplineşte condiţiile prevăzute, pe conside... Florin Roman, liderul deputatilor PNL: PSD e principalul vinovat de creşterea îmbolnăvirilor de COVID...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x