Antena Căutare

Ion Cazacu, avocatul lui Adrian Nastase: Nu putem pune la indoiala ce s-a intamplat acolo

"Adrian Nastase a dat dovada nu de lasitate, ci de un curaj extraordinar cand si-a indreptat pistolul la tampla (...) Nu putem pune la indoiala ce s-a intamplat acolo", a declarat Ion Cazacu, avocatul fostului premier, in cadrul editiei de joi a emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3.

"Adrian Nastase a dat dovada nu de lasitate, ci de un curaj extraordinar cand si-a indreptat pistolul la tampla. A fost la cativa milimetri de moarte. Traiectoria glontului a trecut pe langa carotida la doi milimetri (...). Acea arma, la o distanta mica, poate sa spulbere capul. Nu putem pune la indoiala ce s-a intamplat acolo", a declarat avocatul Ion Cazacu, la Antena 3.

Avocatul Ion Cazacu a subliniat la Antena 3 ca gestul extrem al fostului premier vine ca urmare a unei acumulari a peste 2.400 de zile de proceduri judiciare, care, in opinia sa, pot fi mai bine definite prin termenul dehartuire.

"A fost un gest pe care domnul Nastase l-a facut intr-un moment extrem de dificil pentru el. Este vorba despre acumularea a peste 2.400 de zile de proceduri judiciare, egal hartuiri judiciare, peste 2.400 in care a fost nevoit sa isi sustina nevinovatia, sedinte de judecata in care s-au audiat intre 40 si 50 de marturii, mai mult de 10 ore, sedinte de judecata in care Nastase si coinculpatii au fost admonestati public de completul de judecata, mai rau ca la scoala, cuvinte si atitudini care nu aveau ce cauta intr-o sala de judecata la ICCJ" a afirmat Cazacu.

Cazacu s-a aratat oripilat de atitudinea celor care au incercat sa sugereze ca Adrian Nastase si-ar fi inscenat sinuciderea pentru a-si atrage simpatii, adaugand ca arma pe care acesta a folosit-o este extrem de periculoasa.

A fost o inscenare tentativa de suicid a lui Nastase? Vezi explicatia medicilor!... Basescu, pe lista participantilor la Summit-ul PPE ce precede disputatul Consiliu European...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x