Antena Căutare

Ion Iliescu: "Geoana ar trebui sa ramana in partid si sa pastreze sefia Senatului"

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a apreciat, astazi, inaintea BPN, ca Mircea Geoana ar trebui sa ramana si in partid si la Senat.


Comisia de integritate a PSD a decis, duminica, cu 43 de voturi "pentru", cinci "impotriva" si doua abtineri, sa recomande Comitetului Executiv National al partidului excluderea lui Mircea Geoana din PSD.

In momentul in care Mircea Geoana a ajuns la sediul PSD si a tinut o scurta declaratie de presa inainte de a intra in sedinta CNAIM, un membru al Comisiei, care s-a recomandat Mariana Negoita, de la PSD Sector 3, a iesit din sediu si a anuntat ca s-a decis excluderea lui Geoana din PSD, ea declarandu-se revoltata ca hotararea s-a luat fara ca Geoana sa fie audiat si cu "incalcarea prevederilor Statutului PSD".

Ulterior, presedintele CNAIM a PSD, Dan Sova, a anuntat oficial decizia Comisiei de a recomanda CExN al formatiunii excluderea lui Mircea Geoana din partid, precizand ca presedintele Senatului nu a anuntat ca va participa la sedinta de duminica a acestui for.

sursa: Jurnalul

UPDATE! PSD: Excluderea lui Geoana, amanata o saptamana... Guvernul isi va angaja raspunderea pe comasarea alegerilor si reducerea numarului de parlamentari. USL vrea sa initieze ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x