Căutare Live

Iubita lui Liviu Dragnea i-a dedicat fostului lider PSD, la aniversare, un sonet de Elizabeth Barrett Browning: Te iubesc cu zâmbet, plâns, suflare

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, i-a dedicat fostului lider PSD, care a împlinit luni vârsta de 57 de ani, sonetul XLIII scris de Elizabeth Barrett Browning.

Irina Tănase a publicat luni, pe contul ei de Instagram, o fotografie a paginii cărţii cu sonetul poetei care a trăit în secolul XIX.

Liviu Dragnea a primit urări de ziua lui şi din partea PSD Teleorman. „Astăzi este despre PATRIOTUL care ne-a INSUFLAT în ultimii ani PUTEREA de a continua să luptăm pentru ROMÂNIA! LA MULŢI ANI, LIVIU DRAGNEA! Suntem cu sufletul alături de dumneavoastră!”, a fost scris pe pagina de Facebook a PSD Teleorman, alături de hashtag-ul #teleormaneanulnostru.

Liviu Dragnea s-a născut în 28 octombrie 1962, în comunca Gratia, judeţul Teleorman. El a fost preşedinte al PSD Teleorman, preşedinte al CJ Teleorman, precum şi prefect al acestui judeţ.

Dragnea se află la Penitenciarul Rahova, fiind condamnat la 3 ani şi 6 luni de detenţie în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. El ar fi solicitat o zi de permisie cu ocazia aniversării sale, însă directorul penitenciarului i-a respins solicitarea.

Sursa : news.ro

Calendarul învestirii Guvernului Orban: Audierile miniştrilor vor avea loc marţi şi miercuri, iar luni, în 4 noiembrie, ... Eugen Tomac: Toţi parlamentarii PMP vor vota pentru învestirea Guvernului Orban...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri