Antena Căutare

Iubita lui Vanghelie, deputatul Oana Mizil, "divorteaza" de PSD

Deputatul Oana Niculescu-Mizil a anuntat ca demisoneaza din PSD, dupa ce a fost inlaturata de la conducerea PSD Calarasi. Iubita vicepresedintelui PSD Marian Vanghelie a afirmat ca judetul Calarasi, unde a fost presedinte al organizatiei PSD, "a fost vandut la propriu PNL de catre PSD".

Oana Mizil a declarat ca "in momentul acesta nu negociez cu nimeni", desi a primit oferte de la toate partidele politice in afara de USL, inclusiv de la PDL. Si ca, deocamdata, va activa ca independent.

Biroul Permanent National (BPN) al PSD a decis, luni, sa adopte o recomandare catre Comitetul Executiv, de inlocuire a Oanei Mizil de la conducerea PSD Calarasi.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca decizia demiterii liderului organizatiei de Calarasi, Oana Mizil, votata in BPN, va fi ratificata de CNEx, adaugand ca nu are nimic sa-i reproseze acesteia si ca aceasta decizie nu trebuie discutata cu Marian Vanghelie.

Foto: Intactimages

BNS: Puterea vrea sa cumpere voturi prin majorarea salariilor... Victor Ponta: Traian Basescu este o umilinta pentru Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x