Antena Căutare

Judecatorii de la Instanta Suprema ar fi facut un complot pentru a-l condamna pe Adrian Nastase

Conform ziaristilor de la ziuanews.ro, 18 judecatori de la Instanta Suprema s-au pus de acord sa creeze un dispozitiv legal pentru a nu-i permite lui Adrian Nastase prescriptia speciala.

In Codul Penal se arata ca "Prescriptia inlatura raspunderea penala oricate intreruperi ar interveni, daca termenul de prescriptie prevazut la art. 122 este depasit cu inca o data". Cod penal actualizat prin: Lege nr. 63/2012 pentru modificarea si completarea Codului penal al Romaniei si a Legii nr. 286/2009 privind Codul penal, Monitorul Oficial 258/2012.

VEZI AICI PROCESUL-VERBAL SEMNAT DE CEI 18 JUDECATORI AI ICCJ!

Potrivit sursei citate, judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis ca dosarele lui Nastase, care au fost suspendate ca urmare a trimiterii la Curtea Constitutionala, nu se mai prescriu in termenul prevazut de lege. In Codul Penal este prevazut faptul ca, pentru infractiunea de care era acuzat Adrian Nastase, pedeapsa este de cinci ani de inchisoare.

Citeste aici despre incarcerarea lui Adrian Nastase la penitenciarul Rahova!

Sedinta judecatorilor nu a avut nicio calificare legala, nu are niciun temei juridic, si, mai mult decat atat, a incercat sa fie impusa de instanta suprema si celorlate instante, mai noteaza jurnalistii de la ziuanews.ro.

FOTO: Intact Images

Victor Ponta a plecat la summitul Consiliului European... Scandal in TVR: PDL va contesta la Curtea Constitutionala hotararea de numire a noii conduceri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x