Antena Căutare

Klaus Iohannis, apel urgent, după recordul de îmbolnăviri, în ultimele 24 de ore: „Va mai dura până ne vom relua viaţa normală!”

Klaus Iohannis, declarații noi despre evoluția alarmantă a numărului de infectări COVID-19. Ce a anunțat președintele, în ziua cu cele mai multe cazuri de la debutul pandemiei.

Klaus Iohannis, apel urgent, după recordul de îmbolnăviri, în ultimele 24 de ore: „Va mai dura până ne vom relua viaţa normală!” Galerie
Klaus Iohannis, anunț important în ziua cu cele mai multe cazuri de îmbolnăviri | Hepta

Președintele a susținut, miercuri, o declarație de presă, în urma vizitei la Institutul Cantacuzino. Ce a anunțat Klaus Iohannis, în contexul celor 555 de cazuri noi de COVID-19 raportate în ultimele 24 de ore.

Klaus Iohannis: „Ar fi păcat să dăm cu piciorul la rezultatele bune pe care le-am obţinut”

Este o zi tristă: avem un număr record de persoane pozitive cu COVID, peste 550. Dragi români, suntem iată deja din martie în plină epidemie, în plină pandemie. Până acum câteva săptămâni, lucurile au mers destul de bine.

Am trecut prin starea de urgenţă, unde s-au luat măsuri dure. Este a doua lună de stare de alertă şi lucrurile din păcate nu au evoluat aşa cum ne-am fi dorit cu toţii.

Răspunderea în acest moment este partajată între autorităţi şi cetăţeni. Ar fi păcat să dăm cu piciorul la rezultatele bune pe care le-am obţinut.

Măsurile care trebuie luate sunt simple: masca, distanţă şi spălat pe mâini.

Klaus Iohannis: „Nu trebuie să lăsăm garda jos!

Trebuie să fim foarte atenţi la ce ne spun unii şi alţii. În loc să fim toţi de aceeaşi parte, vedem că sunt politiceni care încearcă să exploateze electoral această pandemie. Este momentul să lăsăm divergenţele politice deoparte şi să ne concentrăm pe soluţii.

Solicit Parlamentului să dezbată în regim de urgenţă legea iniţiată de Guvern. Nu e momentul să disperăm, dar nu trebuie să lăsm garda jos! E în joc viaţa vostră şi viaţa celor dragi vouă. Aici nu vorbim de politică, ci de o boală care a rămas în societate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Klaus Iohannis: „Va mai dura până ne vom relua viaţa normală”

Virusul nu ţine cont de graniţe, nu ţine cont de legi. Să nu ne imaginăm că dacă este vară şi plecăm la munte sau la mare scăpăm de virus.

Din păcate, virusul merge cu noi. Riscăm în primul rând să ne îmbolnăvim. Suntem încă în pandemie şi va mai dura până ne vom relua viaţa normală. Dar nu putem închide ţara şi să plecăm. Trebuie să respectăm aceste norme”, a spus Klaus Iohannis.

România atinge vârful pandemiei de coronavirus

În ultimele 24 de ore, în țara noastră, au fost confirmate 555 de noi cazuri, după ce au fost făcute 13.400 de cazuri.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, 18 români infectați cu noul coronavirus au murit. La ATI, în acest moment, sunt internați 237 de pacienți.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 796.484 de teste.

„Anunț că nu mai candidez la Primăria Capitalei” Gabriela Firea s-ar retrage din cursa electorală, cu o condiție... România, din nou în stare de urgență? Klaus Iohannis, declarația momentului: „Situația este gravă. Da, putem reveni la m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x