Antena Căutare

VIDEO | Klaus Iohannis, huiduit la Iași de ziua Unirii Principatelor Române: „Văd că părerile sunt împărțite”

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban sunt prezenţi la Iaşi, acolo unde participă la manifestările ocazionate de împlinirea a 161 de ani de la Unirea Principatelor Române.

Spre deosebire de alte vizite la Iaşi, prezenţa preşedintelui României în Piaţa Unirii din Iaşi a agitat puţin spiritele în rândul miilor de ieşeni.

Câţiva ieşeni au agitat mai multe bannere pe care erau mesaje către clasa politică actuală :„Moldova nu vrea să fie periferia ignorată a României”, „Centralismul sărăceşte Moldova”, „Faceţi drumuri şi spitale, tăiaţi pensiile speciale”, „Ridică-te Ştefan şi vezi-ţi fiii cum trăiesc în sărăcie”.

Preşedintele a reacţionat imediat, spunând: „Văd că părerile sunt împărţite”. Un grup din mulţime a huiduit şi fluierat în timpul discursului şefului statului, în timp ce susţinătorii acestuia îl aplaudau. La un moment dat, unii participanţi au început să scandeze "Vrem autostradă". Atunci când Iohannis a amintit, în discursul său, că PSD blochează în Parlament reformele şi că este nevoie de anticipate, s-au auzit huiduieli puternice.

UPDATE - Orban, la Iaşi: Obiectivul nostru este ca Autostrada Unirii să fie finanţată din fonduri europene / Marţi, în ş... Premierul face promisiuni mari. Autostrăzile, pe lista de priorități, dar și modernizarea căilor ferate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x