Antena Căutare

Întâlnire Iohannis - Trump. Președintele SUA, declarații surpriză despre România: "Americanii iubesc românii"

Klaus Iohannis în dialog cu președintele SUA, Donald Trump, în Biroul Oval de la Casa Albă. Ambii președinți au făcut declarații și și-au arătat emoția și plăcerea de a se reîntâlni într-o formulă euroatlantică prioritizată în jurul securătății, a vizelor și a angajamentului față de cetățeni.

Klaus Iohannis în dialog cu președintele SUA, Donald Trump, în Biroul Oval de la Casa Albă. Ambii președinți au făcut declarații și și-au arătat emoția și plăcerea de a se reîntâlni într-o formulă euroatlantică prioritizată în jurul securătății, a vizelor și a angajamentului față de cetățeni.

„Este o onoare să fiu alături de președintele României. Am respect pentru ceea ce face el și pentru ceea ce se întâmplă în România. Știu că lucrurile merg foarte bine din punctul meu de vedere. Avem relații comerciale foarte bune, noi cumpărăm, ei cumpără. Sunt foarte mulți românia în SUA, oameni extraordinari care au succes. Americanii îi iubesc pe români, au o relație foarte bună cu ei”, a declarat Donald Trump.

„Vreau să subliniez că este o plăcere să fiu aici și acum avem ocazia să vorbim despre parteneriatul strategic din România și Statele Unite. Sub conducerea Statelor Unite facem tot ceea ce se poate la nivelul NATO și cred că suntem pe drumul cel bun în acest sens”, a precizat Klaus Iohannis.

PNL, USR, PMP şi Pro România au depus o solicitare pentru organizarea unei sesiuni extraordinare a Camerei Deputaţilor... Donald Trump vrea să vină în România: "Preşedintele Iohannis face o treabă foarte bună"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x