Antena Căutare

„Planul de furat Ardealul“. Klaus Iohannis, ironizat de ungurii din România, pe Facebook! S-au inspirat din „Fabrica de bani”!

Președintele Klaus Iohannis a fost ironizat de comunitatea ungurilor din România, pe Facebook  într-un pamflet inspirat de serialul „Fabrica de bani/ La casa de papel”, ce are succes pe Netflix.

„Planul de furat Ardealul“. Klaus Iohannis, ironizat de ungurii din România, pe Facebook! S-au inspirat din „Fabrica de bani”!
„Planul de furat Ardealul“. Klaus Iohannis, ironizat de ungurii din România, pe Facebook! S-au inspirat din „Fabrica de bani”!

Pamfletul în care Klaus Iohannis este ironizat de unguri este prezentat ca „Planul de furat Ardealul“ şi este însoţit de un afiş în care apar feţele mai multor lideri UDMR, printre care liderul Uniunii, Kelemen Hunor, afiş pe care este scris „Ardeal Heist, Casa de Werner, A Nagy Erdelyrablas“ – „An UDMR original series“.

Planul ar urma să fie pus în practică în noaptea de 1 Decembrie de „ungurii rebeli“, „samuraii secui“ şi „hipsterii unguri“, potrivit Mediafax.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Klaus Iohannis, prima reacție după ce s-a votat autonomia Ținutului Secuiesc: ”Este incredibil ce se întâmplă în Parlament. Cât sunt eu președinte, astfel de lege nu va exista!”

Recent, preşedintele Klaus Iohannis a atacat dur PSD pentru legea privind autonomia Ţinutului Secuiesc, afirmând că social-democraţii se luptă în birourile secrete din Parlament ca „să dea Ardealul ungurilor”. Legea a fost respinsă în Senat, for decizional, după ce a trecut tacit de Camera Deputaților.

Barometrul Europa FM - PNL scade pentru a treia lună consecutiv, la 33%, PSD a urcat cu aproape un procent, la 24.8%, US... Viorica Dăncilă l-a atacat pe Marcel Ciolacu! Îi cere demisia de la șefia PSD! „Nu merită să îi mai reprezinte pe români...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x