Antena Căutare

Klaus Iohannis, prima reacție după ce a fost huiduit la Iași: „Nu ne-am supărat absolut deloc... Moldova a răms puțin în urmă”

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban au fost astăzi la Iaşi, acolo unde participă la manifestările ocazionate de împlinirea a 161 de ani de la Unirea Principatelor Române.

Spre deosebire de alte vizite la Iaşi, prezenţa preşedintelui României în Piaţa Unirii din Iaşi a agitat puţin spiritele în rândul miilor de ieşeni.

Câţiva ieşeni au agitat mai multe bannere pe care erau mesaje către clasa politică actuală :„Moldova nu vrea să fie periferia ignorată a României”

La sfârșitul vizitei, Iohannis a răspuns la câteva întrebări ale jurnaliștilor legat de felul în care s-a simțit ăn momentele în care a fost huiduit:

"Nu ne-am supărat absolut deloc, fiecare român are dreptul la opinia lui și cred că în ansamblu, pentru Iași, lucrurile merg din ce în ce mai bine", spune Iohannis.

Întrebat de către o jurnalistă cum este Moldova fașă de restul țării, Șeful Staului spune că: "Este foarte trist că Moldova a rămas puțin în urmă și din acest motiv am venit împreună cu prim-ministrul și cu mulți membri din guvern să arătăm solidaritatea și preocuparea noastră și vom rezolva o mare parte din problemele Moldovei.", spune Klaus Iogannis.

Premierul face promisiuni mari. Autostrăzile, pe lista de priorități, dar și modernizarea căilor ferate... Iohannis, despre huiduielile de la Iaşi: Fiind aşa o zi frumoasă nu ne-am supărat absolut deloc. Fiecare român are drept...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x