Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Lazaroiu, despre o coperta cu "Alba ca Zapada": "Wtf! De cand face Playboy politica?"

Fostul ministru Sebastian Lazaroiu a postat, marti, pe contul de Facebook, comentariul "Wtf! De cand face Playboy politica?", la o imagine a copertei revistei Playboy. Imaginea reprezinta o tanara ce pozeaza nud, cu un mar rosu in mana si un voal alb pe care scrie "Alba ca Zapada exista!".

"Wtf! (What the fuck! - Ce dracu! n.r.). De cand face Playboy politica?", a postat Lazaroiu comentand coperta numarului din decembrie al revistei Playboy.

Postarea lui Lazaroiu a primit "like" de la mai multi utilizatori de Facebook.

"Inca o dovada ca sunteti genial, domnule Lazaroiu", este unul dintre comentarii.

Lazaroiu afirma, intr-un editorial publicat de o revista in decembrie 2010, ca partidele "vor fi foarte prudente sa promita marea cu sarea" in 2012, an electoral in care conceptul-cheie va fi "Alba-ca-Zapada" - o schimbare fundamentala in ordinea sociala si institutionala.

"Alba-ca-Zapada" va fi conceptul-cheie al anului 2012. Unii il inteleg ca pe o noua formatiune politica, altii ca pe un vechi partid, radical transformat. Eu l-as intelege mai degraba ca pe o schimbare fundamentala in ordinea sociala si institutionala. Esecul marilor agregate, fie ca vorbim despre state, banci sau corporatii, are consecinte dramatice asupra democratiei elective. Sobrietatea, cumpatarea si competitia onesta vor domina populismul, clientelismul lenes si risipa vesela din administratie. Societatea a intrat deja in alerta. Si isi va gasi propriile forme de veghe", sustinea Lazaroiu.

Conceptul lansat de Lazaroiu a fost comentat, criticat si ironizat de analisti, de presa, de politicieni si inclusiv de catre reprezentanti ai PDL.

Sursa: Antena3

Recomandari