Antena Căutare

Ludovic Orban a votat: ”Nu am emoții în privința victoriei candidatului”

Ludovic Orban a votat și a făcut declaratii

Ludovic Orban a votat: ”Nu am emoții în privința victoriei candidatului”
Premierul României, Ludovic Orban, a votat

Ludovic Orban a votat la primele ore ale dimineții, iar la ieșirea de la urne a făcut declarații. Acesta a afirmat că nu are emoții în privinta victoriei candidatului pe care îl susține, ci doar în privința scorului.

Premierul Ludovic Orban a votat, duminică dimineață, iar la ieșirea de la urne, premierul a declarat că a ales pentru o Românie care să se dezvolte și a subliniat că nu are emoții în privința victoriei candidatului pe care îl susține, ci doar în privința scorului.

„Am votat pentru o Românie care să se dezvolte, o Românie în care instituțiile statului să servească cetățeanul, în care legea e lege pentru toți, o Românie care să fie casa fiecărui român, atât de primitoare încât să-i facă pe cei din diaspora să se întoarcă acasă. (...) Atunci când sunt alegeri, românii au posiblitatea de a decide în ce direcție se îndreaptă țara. Nu am emoții în privința victoriei candidatului pe care-l sprijin, ci doar în privința scorului și sper să fie un scor cât mai categoric” ”, a declarat premierul Orban, la ieșirea de la urne.

Alegeri prezidenţiale 2019. Surpriză în diaspora! Situație complet diferită față de primul tur! Ce au decis românii... Traian Băsescu, declarație șoc despre alegerile prezidențiale: „Dacă azi nu votezi, atunci în următorii 5 ani...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x