Antena Căutare

Ludovic Orban neagă posibila candidatură la Primăria Capitalei: „E o minciună gogonată”

În urma unor speculații apărute în presă și potrivit cărora Ludovic Orban ar demisiona pentru a ocupa candida la Primăria Capitalei, acesta a făcut o declarație publică prin care neagă totul.

Ludovic Orban neagă posibila candidatură la Primăria Capitalei: „E o minciună gogonată”
Ludovic Orban nu o să candideze la Primăria Capitalei

Potrivit mediafax, Ludovic Orban a afirmat: „A mai apărut această minciună. E o minciună gogonată. Nu are nicio legătură cu discuția dintre noi. Eu am prezentat public discuțiile dintre noi. Și chiar mă deranjează că două site-uri de știri, deși toată lumea mă cunoaște că sunt un om deschis care răspunde la telefon, care se pune la dispoziția mass-mediei și a publicului, au născocit o asemenea minciună, o asemenea invenție, fără măcar să îmi ceară punctul de vedere, să mă întrebe dacă e adevărat. Nu s-a discutat acest subiect. Pur și simplu e o scorneală. Probabil au vrut să își crească traficul cu fake news”.

Prim-ministrul a participat la slujba de înscăunare a Mons. Aurel Percă, numit de Papa Francisc în oficiul de Arhiepiscop Mitropolit de Bucureşti, a fost înscăunat în cadrul unei Sfinte Liturghii solemne celebrate, sâmbătă dimineaţă, în Catedrala Sf. Iosif din Capitală. La slujbă a fost prezent şi preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu.

Citește și: Care este procedura pentru declanșarea alegerilor anticipate. Demisionează Orban?

Marcel Vela: Numele oamenilor care sunt pe anumite funcţii şi au anumite salarii ţin de siguranţă naţională... Lia Olguţa Vasilescu: În proporţie de 99 la sută vreau să candidez la Primăria Craiovei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x