Antena Căutare

Ministri si consilieri romani necunoscuti, in case de lux de protocol, pe ochi frumosi

Cinci ministri si zeci de consilieri de care nu a auzit nimeni ocupa case protocol oferite de RAPPS. Locuinte de zeci de metri patrati au fost puse la dispozitia acestora. Criteriile pe baza carora au fost acordate locuintele nu sunt insa clare. Vezi mai jos lista cu chiriasii RAPPS!

Valerian Vreme, ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Kelemen Hunor, ministrul Culturii si Patrimoniului National, Gheorghe Ialomitianu, ministrul Finantelor Publice, Teodor-Anatol Baconschi, ministrul Afacerilor Externe si Daniel Funeriu, ministrul Educatiei si Cercetarii

Teodor Baconschi, ministrul de Externe, detine doua apartamente in Bucuresti, pentru care incaseaza si chirie - 1.170 de euro pe luna. Ceea ce nu l-a impiedicat sa ceara de la RAPPS o locuinta intr-o zona de lux a Capitalei - pe bulevardul Kiseleff.

Democrat-liberalul Adrian Radulescu a fost ales de curand deputat. Si si-a insusit rapid metehnele colegilor. Desi are o vila in Mogosoaia si un apartament in Otopeni, Radulescu a tinut mortis sa locuiasca in Bucuresti. Asa ca s-a ales cu un apartament in centrul Capitalei, repartizat de RAPPS.

Gabriel Rasvan Toader este director in ministerul Economiei. Are un apartament in sectorul 5, dar a primit si o locuinta de serviciu in Strada Polona.

In aceeasi situatie este si sefa Companiei Nationale de Investitii, Ana Maria Topoliceanu. Are un apartament in Bucuresti, dar a primit si locuinta de protocol.

Tot in case repartizate de RAPPS gasim si angajati marunti ai unor institutii. Dacian Tolea, curierul personal al ministrului Comunicatiilor, Valerian Vreme, Cristina Baturi, consiliera personala a ministrului muncii, Sebastian Lazaroiu sau Elena Porcos, asistenta de cabinet la OSIM - cu totii locuiesc in apartamente RAPPS, pe strada Mihai Eminescu.

Daniel Brinza, fratele presedintele PDL Diaspora, deputatul Willian Brinza. Domnia sa are o avere impresionanta si cu toate acestea a solicitat si primit o locuinta de protocol de 160,05 mp. Este consilier in cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Cezar Florin Burlacu e consilier in Ministerul Economiei si fiul vicepresedintelui Consiliului Judetean Valcea. S-a "pricopsit" si cu doua consilii de administratie de unde incaseaza sume frumusele.

Ana Maria Patru, vicepresedinte al Autoritatii Electorale Permanente. A primit o locuinta de protocol de 100 de mp. S-a scris in presa mondena ca este prietena de shopping a Elenei Udrea si s-a remarcat la alegerile parlamentare din 2008 cand in calitate de functionar public a participat la chefuri organizate de PDL.


Adrian Teodor Susca
este administratorul Radiocom, dar si vicepresedinte al Departamentului de imagine al tineretului democrat-liberal din Brasov. S-a descurcat de minune daca a primit o locuinta de protocol de 207 metri patrati.

Andrei Razvan Micu este consilierul ministrului Finantelor Publice, Gheorghe Ialomitianu. Pentru priceperea sa a fost rasplatit cu o locuinta de protocol de 142 de metri patrati.

Luminita Kohalmi este consilier al ministrului Elena Udrea. Pentru serviciile aduse a fost rasplatita cu o locuinta de protocol de 164 de metri patrati.

Pop Ioana Liana este membru din partea PSD al Colegiului Director in cadrul Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii. Are o locuinta de protocol de 227 metri patrati.

Procesul Monicai Iacob Ridzi privind fraudarea Ministerului Tineretului, amanat... VIDEO! Cearta din prima zi in Parlament pe Legea Minelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x