Antena Căutare

Mircea Badea: Ponta, un "groupie" al serviciilor secrete

Realizatorul emisiunii "In gura presei", Mircea Badea a fost profund indignat de discursul presedintelui PSD la ceremonia de investire a Guvernului Ungureanu, in care Victor Ponta a declarat ca Opozitia este gata sa sprijine noul Cabinet in 15 puncte. Intr-o interventie telefonica in emisiunea "Subiectiv" de la Antena3, Badea a spus ca, in momentul de fata, este mai cinstit sa-l voteze pe Traian Basescu la prezidentiale decat pe Victor Ponta. De asemenea, intr-o postare pe blogul sau, Badea l-a etichetat pe Ponta drept un "groupie al serviciilor secrete".

"Discursul lui Ponta din Parlament, foarte lung, apreciativ si aspirational, a fost strabatut de la cap la coada de un ton defensiv, inferior, «apologetic», chiar umil. Este pana la urma o dovada de coerenta din partea domnului Ponta care, acum o saptamana, aprecia activitatea SRI si SIE, le considera «independente» si opta pentru «stabilitate» si «continuitate»", scrie Badea pe blog, adaugand ca "eu pe baietasul asta nu-l votez. Mai cinstit, mai onest si mai direct ar fi sa il votez pe Basescu. Si pe Udrea. Pe Boc si pe Tunsu'. Si daca Ponta, acest «groupie» al serviciilor secrete va ramane la pachet, integrat in USL, atunci nici partenerii sai nu vor beneficia de votul meu".

Mircea Badea isi incheie postul cu un Post Scriptum: "Ceausescu a fost mic copil pe langa Basescu. Asta nu va pleca nicaieri!"

Udrea: Schimbarea ministrilor PDL, cel mai mare act de curaj al clasei politice in ultimii 23 de ani... Crin Antonescu, despre discursul lui Ponta: A fost primit rau. E o greseala politica!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x