Antena Căutare

Monica Macovei nu vrea nicio functie de conducerea in PDL

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat ca nu intentioneaza sa candideze la nicio functie de conducere in PDL, precizand ca a informat conducerea partidului in acest sens, spunand ca nu doreste decat modificarea Statutului in sensul curatarii partidului.

"Vreau sa spun tuturor ca nu candidez pentru nicio functie de conducere, iar acest lucru l-am spus foarte clar in sedinta BPN si in toate sedintele de partid la care eu am fost. Tot ce vreau este sa se schimbe.

Statutul in sensul curatarii partidului. In ceea ce priveste functiile de conducere nu am anuntat, nu stiu de unde aceasta minciuna, nu voi candida pentru nicio functie de conducere. Eu nu am spus niciodata acest lucru, sunt un om extrem de onest, daca doresc sa fac asta o anunt public, iar in partid am spus foarte clar de la inceput ca nu doresc sa candidez pentru nicio functie"


"trebuie dati afara cei care au probleme intr-un stadiu avansat cu Justitia"




"Pentru dl. Gutau, pentru care exista o hotarare definitiva de condamnare, categoric, iar eu am intrebat chiar intr-o sedinta de partid acest lucru si mi s-a spus ca potrivit Statutului practic nu mai este. E adevarat ca Statutul prevede ca atunci cand esti condamnat cu o pedeapsa privativa de libertate esti exclus automat, dar era mai bine sa existe un act care sa constate acest lucru si sa fie anuntat: din data de.. domnul Gutau nu mai este in partidť. In cazul lui Solomon, eu am propus suspendarea din functie si din partid pana la o hotarare definitiva a instantei, iar cand e o hotarare definitiva atunci excluderea. Deci in acest moment, dupa parerea mea, dl. Solomon ar trebui suspendat"

Senarorul Catalin Voicu s-a autosuspendat din PSD... Deputatii au respins motiunile care ii vizau pe ministrul Muncii si pe cel al Sanatatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x