Antena Căutare

„Alo? Marcel Vela mă numesc” - O femeie din Petroșani a fost sunată de ministrul de Interne! Ce au discutat cei doi: „Răspund în direct, sunt filmat” - Video

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a sunat, vineri, o femeie din Petroşani pentru a-i oferi răspuns la o întrebare pe care aceasta i-a adresat-o pe Facebook.

O femeie din Petroșani a fost sunată de ministrul de Interne! Ce au discutat cei doi

hepta.ro

Marcel Vela a sunat, vineri, o femeie pentru a-i oferi un răspuns la o întrebare pe care o adresase pe Facebook.

Femeia, care lucrează de trei ani ca îngrijitoare în Germania, a vrut să ştie când se va relua traficul internaţional de persoane cu microbuzul şi dacă angajatele care revin din Germania trebuie să mai stea în carantină instituţionalizată.

Ministrul şi-a rugat secretara să-i facă legătura, iar discuţia a fost înregistrată, femeia fiind anunţată că apelul este filmat şi va fi postat pe Facebook.

Vela a fost întrebat despre reluarea traficul internaţional de persoane cu microbuzul şi dacă angajatele care revin din Germania trebuie să mai stea în carantină instituţionalizată.

Citește și:

Marcel Vela, reacție fermă după prima zi de relaxare a măsurilor. Ce trebuie să se întâmple, în perioada următoare: „Bătălia cu noul coronavirus nu a fost câştigată”

Marcel Vela i-a explicat femeii, că deja s-a rezolvat problema transportului de îngrijitoare de persoane către Austria, cu trenul, de la Timişoara şi a precizat că va analiza şi varianta transportului către Germania.

”Evident că putem analiza şi varianta pe Germania. Până în Germania nu am avut curse deschise, având în vedere că se afla în zona catalogată de către INSP «zona roşie»”, a precizat ministrul.

Citește și:

Alexandru Rafila, anunț de maximă importanță pentru români. Ce se va întâmpla, de la începutul lunii iunie: „Va fi la nivel național și regional”

Acesta a afirmat că transportul extern de persoane nu a fost încă autorizat.

”Probabil în a doua etapă de relaxare, să vedem, să măsurăm ce se întâmplă după două săptămâni în această stare de alertă. Epidemiologi vor analiza şi vă voi da un răspuns şi cu privire la transportul cu microbuzul”, a mai precizat Vela.

Citește și:

Anunț sumbru de la specialiștii OMS. Ce se întâmplă acum în cele mai afectate zone de COVID-19: „Trebuie să fim pregătiți pentru asta”

Ministrul a explicat că nu mai există noţunea de carantină instituţionalizată, decât pentru persoanele care nu au posibilitatea de a se izola la domiciliu pentru 2 săptămâni sau care cer acest lucru.

”Vă doresc multă sănătate şi mult succes şi să aveţi grijă de sănătatea dumneavoastră unde mergeţi în Germania”, i-a mai transmis Vela femeii, care a precizat că este din Petroşani şi lucrează de trei ani ca îngrijitoare la o familie din Germania.

Sursa : news.ro

Marcel Vela, reacție fermă după prima zi de relaxare a măsurilor. Ce trebuie să se întâmple, în perioada următoare: „Băt... Ministrul de Finanțe a vorbit despre austeritate și tăierea salariilor. Anunțul făcut de Florin Cîțu: „Criza de acum nu ...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x