Antena Căutare

Oficial: Aceștia sunt candidații de la alegerile prezidențiale! Cu cine poți să votezi?

Alegerile prezidențiale se apropie cu pași repezi și toată lumea se întreabă cine sunt candidații pentru care își pot exprima votul, în cursa pentru Cotroceni. 

Alegerile prezidențiale se apropie cu pași repezi și toată lumea se întreabă cine sunt candidații pentru care își pot exprima votul, în cursa pentru Cotroceni.

ALEGERI PREZIDENȚIALE. România are zece candidaţi pentru Cotroceni. Lista a fost închisă aseară de ultimele trei candidaturi depuse la Biroul Electoral Central. Ultimul intrat în cursă a fost Viorel Cataramă, care a aflat dimineaţă că poate candida, după ce Curtea Constituţională i-a admis contestaţia. Alegerile prezidențiale din această toamnă vor fi cele mai scumpe de până acum.

ALEGERI PREZIDENȚIALE. Alexandru Cumpănaşu a depus cele 230 de mii de semnături cu două ore înainte de a se închide înscrierile la Biroul Electoral Central. Înaintea lui au ajuns Cătălin Ivan, candidat independent, şi Ramona Ioana Bruynssels, candidat umanist.

ALEGERI PREZIDENȚIALE. Al zecelea candidat, Viorel Cataramă, a primit azi dimineaţă o şansă din partea Curţii Constituţionale, care a decis ca Biroul Electoral Central să-i înregistreze candidatura, deşi iniţial i-a respins-o pe motiv că multe semnături au fost anulate pentru că prezentau elemente de similitudine evidente.

ALEGERI PREZIDENȚIALE. Candidatura lui Miron Cozma a fost respinsă pe motiv că 90 % din semnături au fost trase la xerox. Au fost şi candidaţi care s-au retras din cursă, printre ei fiind şi Liviu Pleşoianu, care nu a reuşit să strângă toate semnăturile necesare, dar şi primarul din Voluntari, Florentin Pandele.

ALEGERI PREZIDENȚIALE. Campania electorală pentru cei zece intraţi în cursa pentru Cotroceni începe pe 12 octombrie.

Lista celor zece este completată de actorul Mircea Diaconu, dar şi de Theodor Paleologu, candidatul Partidului Mişcarea Populară. În cursă a mai intrat şi preşedintele UDMR, Kelemen Hunor.

Oficial: Aceștia sunt candidații de la alegerile prezidențiale! Cu cine poți să votezi?

Potrivit BEC, cele două tururi de scrutin vor costa în total peste 150 de milioane de euro. Aproape triplu faţă de costul europarlamentarelor din acest an.

Primul tur al alegerilor prezidențiale va avea loc pe zece noiembrie, iar al doilea pe 24 noiembrie. De fiecare dată, Diaspora va avea trei zile la dispoziţie pentru a vota.

Tăriceanu: Vor fi 20 de parlamentari ALDE care au semnat sau vor semna pentru moţiunea de cenzură. Cine nu votează moţiu... Preşedintele Klaus Iohannis începe o vizită oficială în Statele Unite ale Americii; şeful statului conduce delegaţia Rom...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x