Antena Căutare

Oficial roman din PE: Ministerul pentru Fonduri UE, noua marioneta a Elenei Udrea

Ministerul pentru Fonduri Europene este noua marioneta a ministrului Elena Udrea, este parerea Ramonei Manescu, coordonator ALDE (Alianta Democratilor si Liberalilor pentru Europa) in comisia REGI a Parlamentului European (PE). Mai mult, oficialul european considera ca proaspatul minister nu va rezolva problema absorbtiei fondurilor europene, fiind doar o interfata intre Romania si Uniunea Europeana.




Am propus (n.r. - USL) un minister cu atributii specifice care sa aduca plus valoare, initiative si masuri concrete in vederea simplificarii si eficientizarii sistemului de accesare a fondurilor europene astfel incat sa mai salvam ce se mai poate salva din banii care ne revin pana la sfarsitul actualei perioade de programare", se mai arata in comunicat.

Potrivit aceleiasi surse, guvernul are ca scop amagirea opiniei publice din Romania, dar si a celor de la Bruxelles, prin infiintarea Ministerului pentru Fonduri Europene.

Nu cred ca un minister marioneta asa cum a fost propus de Emil Boc va rezolva problema Romaniei, ci un minister care sa aiba puterea sa revigoreze sistemul de accesare si implementare a fondurilor europene si sa prezinte credibilitate la Bruxelles", se mai precizeaza in comunicatul de presa semnat de parlamentarul european Ramona Manescu.

[...] daca lucrurile raman asa cum sunt acum, vom pierde banii care ne mai raman de cheltuit", avertizeaza Manescu.

Sursa: Antena3

Traian Basescu, in Biroul Oval al lui Barack Obama... Maghiarii vor sistem de vot german...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x