Antena Căutare

Olguta Vasilescu despre "Aqua Parc-ul" lui Solomon: Jumatate din oras nu are apa si canalizare

Olguta Vasilescu, senatorul PSD de Dolj si propunerea USL-ului pentru primaria din Craiova are multe semne de intrebare in legatura cu cel mai recent proiect al primarului Solomon, parcul acvatic de la marginea orasului.

"Aproape jumatate din orasul Craiova nu are apa si canalizare, cu acei bani un cartier ar fi fost rezolvat. Iarasi, reabilitarea termica este o mare problema. Bugetul primariei este antamat de cativa ani din cauza unor astfel de proiecte. In plus, potrivit specialistilor proiectul costa de cateva ori mai mult decat trebuie. Anul trecut in noiembrie vreo trei zile au rezistat niste panselute", a afirmat Vasilescu.

Senatoarea de PSD a subliniat si vizita fostului ministru al MDRT, Elena Udrea, in teritoriu.


"Inteleg ca va iesi un parc frumos, cu pirati, a venit si doamna Udrea si a dat OK-ul", a mai spus aceasta.

Pe aceeasi tema a comentat si deputatul PSD, Madalin Voicu, invitat in emisiunea "Subiectiv".

"Mi se pare ca daca nu o batjocora, e oricum ceva trist. Era mult mai utila investitia asta in alta parte", a spus si deputatul.

Primaria Craiova a anuntat semnarea unui acord de imprumut cu banca landului Niederoesterreich din Austria, HYPO NOE, pentru cofinantarea constructiei unui parc acvatic, proiect a carui valoare totala se ridica la 86,05 milioane lei (aprox. 20 mil de euro).

Foto: Intact Images

Udrea si-a schimbat "brusc" parerea despre Ungureanu: "MRU a pornit bine in noul mandat"... Basescu a promulgat legea potrivit careia infractiunile de omor nu se mai prescriu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x