Antena Căutare

Opozitia: Demiterea lui Boc dovedeste esecul PDL din toate punctele de vedere

Opozitia nu va vota un premier independent propus de seful statului. Mai mult, liderii opozitiei spun ca aceasta propunere denota faptul ca PDL nu mai dispune de oameni capabili sa isi asume responsabilitatea guvernarii

Liderii opozitiei afirma ca incercarea de demitere a premierului Boc dovedeste esuarea guvernarii PDL din toate punctele de vedere.

"Evident ca nu putem sustine un guvern PDL a lui Traian Basescu. S-a dovedit ca incompetenta si coruptia nu sunt un atribut exclusiv al domnului Boc ci si al tuturor celorlalti care il inconjoara".

"Pentru Romania este necesara schimbarea guvernarii PDL si nu schimbarea unui om", a declarat Victor Ponta.

De asemenea, liderul PNL, Crin Antonescu, este de parere ca premierul Emil Boc nu este capabil de nimic bun din punct de vedere politic, insa are indoieli ca seful statului se va debarasa de el.

"Personal am indoieli in legatura cu faptul ca presedintele se va debarasa de Emil Boc, dar asta e o alta chestiune. (...)

"Nu am nici o garantie ca dupa toata tevatura asta, zic tevatura ca sa nu spun altfel, sa nu aiba alta conotatie, domnul Boc poate sa ramana bine merci. In fond, s-a discutat de mai multe ori ca domnul Boc e vai de capul lui din punct de vedere politic si ca prim ministru."

Liderii opozitiei spun ca, in cazul in care premierul va fi demis, USL va avea propria oferta de guvernare, care va veni cu noi reforme pentru cresterea economica.

Sursa: antena3.ro

Foto: Intact Images

Mircea Geoana: “Cer de la sefii PSD mai multa maturitate si mai mult respect”... Vezi inregistrarea discutiei dintre Traian Basescu si liderii PDL!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x