Căutare Live

Orban: Am luat decizia ca parlamentarii PNL să fie prezenţi în plen şi să voteze la vedere împotriva moţiunii de cenzură

Premierul Ludovic Orban anunţă că Biroul Permanent Naţional al PNL a decis ca parlamentarii formaţiunii să voteze la vedere împotriva moţiunii de cenzură. Totodată, conducerile grupurilor parlamentare au fost mandatate să negocieze cu deputaţi şi senatori, neafiliaţi sau de la alte grupuri politice, pentru a-i convinge să nu voteze moţiunea.

"Obiectivul fundamental al PNL este acela de a împiedica adoptarea moţiunii de cenzură. În acest sens, am luat decizia ca parlamentarii PNL să fie prezenţi în plen şi să voteze la vedere împotriva moţiunii de cenzură. De asemenea, am mandatat conducerile grupurilor parlamentare de la Camera Deputaţilor şi de la Senat să poarte negocieri cu toate grupurile parlamentare partenere, de asemenea cu parlamentari, individual, neafiliaţi sau dacă sunt parlamentari aparţinând unor grupuri politice pentru a-i convinge că este extrem de benefic pentru România ca sistemul de algeri a primarilor în două tururi să fie adoptat şi ca atare să nu voteze în favoarea moţiunii de cenzură", a declarat Orban, luni, într-o conferinţă de presă susţinută după şedinţa BPN şi a grupurilor parlamentare ale formaţiunii.

El a reiterat că, potrivit evaluării pe care o are, nu există un număr suficient de parlamentari pentru a asigura reuşita moţiunii.

Moţiunea de cenzură "Guvernul Orban/PNL - privatizarea democraţiei româneşti", iniţiată de PSD şi UDMR, după ce Guvernul şi-a asumat răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi de scrutin, este citită luni în Parlament.

Sursa : news.ro

Ultima oră! Închisoare cu executare pentru Valeriu Zgonea, fostul președinte al Camerei Deputaților... Orban, despre o înţelegere cu PSD: Este o minciună gogonată / PNL nu are nimic de discutat cu PSD...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri