Antena Căutare

Orban, acuzat de „înaltă trădare” a intereselor României! Declarație scandaloasă de la care a pornit totul

Ludovic Orban ar putea fi chemat săptămâna aceasta în Senat, după ce a declarat, la congresul PPE, că Guvernul Dăncilă a fost dat jos pentru ca Popularii Europeni să obţină încă un post de comisar. 

Orban, acuzat de „înaltă trădare” a intereselor României! Declarație scandaloasă de la care a pornit totul
Ludovic Orban.

Anunțul a fost făcut de Titus Corlăţean, care consideră că Ludovic Orban ar fi vinovat de înaltă trădare a intereselor României.

„Aceste declarații șocante și scandaloase ne spun, de fapt, că a existat un blocaj deliberat la Bruxelles, din partea liderilor PPE din Parlament și din Comisia desemnată, precum și o acțiune a sistemului de putere ilegitimă din România, care practic a tranzacționat interesele de stat ale țării noastre în beneficiul unor interese de grup.

După declarațiile de la Zagreb, cred că ar fi pe deplin justificată cercetarea infracțiunii de înaltă trădare a intereselor României în beneficiul unui grup cu componență internă și externă, comisă de Ludovic Orban”, a afirmat Corlăţean pentru DCNews.

Senatorul PSD Titus Corlățean a mai declarat că prim-minisgtrul va fi convocat la Senat pentru a sta la dispoziția senatorilor și a oferi date relevante cu privire la „această afacere de tranzacționare politică scandaloasă”.

Avocata lui Liviu Dragnea, primele declarații după ce fostul președinte PSD nu a fost lăsat să voteze! „Mi se pare foart... Viorica Dăncilă demisionează din fruntea PSD. Ce i s-a promis ca să plece acasă după eșecul de la alegerile prezidențial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x