Antena Căutare

Orban, despre reprezentanţii USR: Mă mâhneşte atitudinea pe care o au în ultima perioadă/ Această atitudine îi plasează umăr la umăr lângă PSD

Premierul Ludovic Orban spune că este mâhnit de atitudinea pe care o au reprezentanţii USR în ultima perioadă şi crede că aceasta îl plasează lângă PSD. El consideră că multe critici ale USR nu au legătură cu realitatea şi sunt critici nedrepte.

Întrebat joi, dacă îi mai consideră pe cei de la USR parteneri, având în vedere atacurile din ultima vreme şi atitudinea lor din comisii, Ludovic Orban a spus: “Mă mâhneşte atitudinea pe care o au în ultima perioadă. Nu am răspuns, nu voi răspunde în niciun fel acestor atitudiuni pe care nu le consider normale, cu atât mai mult cu cât partenerii de la USR ştiu foarte bine că gândirea pe care o avem este aceea de a avea un proiect comun de guvernare şi nu cred că face bine pentru coeziunea forţelor democratice pro democraţie, pro orientare euro-atlantică clară a României, nu cred că face bine această atitudine care practic îi plasează umăr la umăr lângă PSD”.

El spune că multe critici lansate de USR la adresa PNL nu au legătură cu realitatea. “Le-am solicitat colegilor mei să nu răspundă la nicun fel de atac, să furnizeze informaţiile obiective, din păcate multe critici nu au nicio legătură cu realitatea, sunt critici nedrepte în raport cu raport cu ceea ce am făcut pentru că în mod evident din punctul nostru de vedere sunt parteneri dezirabili dacă nu se menţin pe această linie, care după părerea mea nici nu le face bine”, a mai precizat Orban.

Sursa : news.ro

Orban: Mihai Chirica a devenit opozantul lui Dragnea şi al PSD când a fost adoptată OUG13. Nu mai are legătură cu PSD de... Stelian Ion (USR): Numirile făcute de domnul preşedinte astăzi încalcă în mod flagrant recomandările Comisiei Europene d...
Alimentul puternic inflamator pe care românii îl consumă aproape zilnic. E gustos, dar îngrașă
Pe lângă nutrienții precum proteinele și fibrele, carbohidrații sunt o parte importantă a...
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023. Capricornii trec printr-o perioadă productivă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului trec printr-o...
Parteneri
Jeleu de zmeură. Gem de zmeură fără semințe, perfect pentru prăjituri
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x