Antena Căutare

Orban, în conflict cu Firea pe tema Sălii Polivalente: Faptul că nu s-a construit sala polivalentă se datorează managementului catastrofal de la nivelul primăriei Capitalei

Premierul Ludovic Orban dă vina pe "managementul catastrofal" de la primăria Capitalei pentru faptul că nu a fost construită o sală polivalentă în Bucureşti. El o acuză pe Gabriela Firea, primarul Capitalei, că vrea să facă sala prin Compania Naţională de Investiţii, deşi Bucureştiul este cel mai bogat oraş din ţară şi şi-ar putea permite să susţină investiţia.

"Proiectul sălii polivalente a început în perioada în care eram viceprimarul Capitalei, cred că şi indicatorii tehnico-economici au demarat în perioada respectivă, era prin 2006, 2007, dacă îmi aduc bine aminte. Suntem în anul 2019 şi nu s-a ajuns la o soluţie. Însă vă spun din capul locului, doamna Firea vrea să facă Sala Polivalentă prin CNI, voi analiza cu maximă atenţie această solicitare, pentru că în Bucureştiul este cel mai bogat oraş din România, iar CNI-ul încasează taxe şi impozite pentru a susţine investiţii şi, mai degrabă trebuie să susţină investiţii în comunităţile locale care nu au resursele necesare. De altfel, faptul că nu s-a construit această sală polivalentă se datorează managementului catastrofal de la nivelul primăriei Capitalei care este demonstrat şi de blocare a lucrărilor la Patinoarul Flamaropol din motive care ţin de managementul proiectului respectiv, de beneficiar, mai degrabă decât de constructori sau de alte situaţii. În ceea ce doreşte pista olimpică de canotaj (n.r. - în Bucureşti), cred că este o chestiune pe care putem să o adăugăm la priorităţile noastre", a spus Orban.

Premierul Ludovic Orban şi viceprim-ministrul Raluca Turcan au participat, marţi, la instalarea în funcţie a noului ministru al Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe.

Sursa : news.ro

Ludovic Orban: În fiecare zi descoperim noi bombe, noi bombe în buget şi noi situaţii care reclamă o intervenţie promptă... Guvernul de la Chișinău a fost demis. Președintele Klaus Iohannis: „Sprijinul financiar din partea României va fi strict...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x