Antena Căutare

Orban, propunere de foc: "Profesorii să se poată pensiona şi la 70 de ani să nu mai stea la mila unui director de școală"

Ludovic Orban a declarat într-o dezbatere că ar trebuie să existe domenii de activitate în care oamenii să decidă când vor să se pensioneze.

Acesta a dat exemplul oamenilor din medicină și a profesorilor care nu ar trebui să mai stea "la mila unui director de școală să i se prelungească sau nu, pe un an de zile, dreptul de a profesa". Asta ar însemna ca vârsta de pensionare să crească până la 70 de ani, spune Ludovic Orban.

"Dacă vrea să se pensioneze la 65 de ani, să se pensioneze, dacă vor să mai rămână, sigur, o perioadă cât timp pot fi activi, să fie decizia lor! Nu să stea la cheremul unui șef care să decidă dacă participă sau nu", adaugă Ludovic Orban!

ICCJ a respins contestaţia în anulare depusă de Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman. Fostul... Decizie de ultim moment pentru Dragnea! Este definitiv! Ce se întâmplă cu fostul lider PSD...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x