Antena Căutare

Pambuccian: Aplaud initiativa lui Antonescu, a batut la o usa deschisa

Liderul grupului minoritatilor din Camera Deputatilor, Varujan Pambuccian, a declarat ca aplauda initiativa liderului PNL Crin Antonescu de invitatie la dialog. Pambuccian a precizat ca i-a propus demult lui Antonescu sa aiba consultari periodice pe teme de interes national, cum are cu PSD.

"Eu le-am propus lui Crin Antonescu si lui Victor Ponta demult lucrul acesta. Cu Victor Ponta si cu PSD am avut o intalnire si i-am propus si lui Crin Antonescu sa avem consultari periodice, cum avem si cu PSD", a declarat Varujan Pambuccian. El a precizat ca aplauda aceasta initiativa a liderului PNL, deoarece i se pare normal dialogul.

"Aplaud initiativa. Mi se pare normal sa dialogam in continuare. Prin dialog, lucrurile nu au cum sa se inrautateasca. Crin Antonescu a batut la o usa care era deschisa demult", a adaugat Pambuccian.

Sursa: Jurnalul National

Basescu a retrimis Parlamentului stimulentele bugetarilor... Crin Antonescu ii invita la discutii pe liderii partidelor parlamentare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x