Antena Căutare

PDL pregateste o motiune simpla impotriva ministrului Educatiei acuzat de plagiat

Presedintele PDL Emil Boc a anuntat ca Partidul va initia o motiune simpla impotriva ministrului Educatiei, Ioan Mang, pentru plagiat. Motiunea va fi depusa in prima sedinta de plen a Camerei Deputatilor.

"In conditiile in care, pana acum, nu a intervenit nici demisia domnului ministru, nici revocarea acestuia de catre premier, solutia legala si constitutionala este acum la nivel parlamentar de initiere a unei motiuni simple care sa conduca la demiterea unui ministru care copiaza. Nu se accepta inca din clasa I la scoala ca cineva sa copieze, cu atat mai mult un ministru care coordoneaza destinele invatamantului romanesc sa-si aiba fundamentata opera stiintifica pe plagiat. Cu alte cuvinte aceasta motiune simpla indreptata impotriva ministrului Xerox va fi depusa in prima sedinta a Camerei Deputatilor", a declarat Emi Boc, adaugand ca PDL conteaza pe "toti cei care cred in corectitudinea si onestitatea in privinta actului academic'' la acest vot.

''Nimeni nu isi poate cladi o cariera profesionala prin furt intelectual si prin plagiat", a subliniat fostul premier.

Foto: Intactimages

Udrea: "Cohorte de USL-isti" actioneaza cu disperarea unui vampir care nu a mai vanat de mult... UPDATE! Catalin Voicu ramane in libertate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x