Antena Căutare

Plângere penală pe numele Vioricăi Dăncilă: „DNA a spus doar că nu voi fi chemată MÂINE! Asta nu înseamnă că nu voi fi chemată deloc!”

În cadrul dezbaterii organizate joi, înaintea turul doi al algerilor prezidențiale 2019, Viorica Dăncilă a declarat că se așteaptă să fie chemată la DNA, la fel cum au pățit toți cei care au candidat împotriva lui Klaus Iohannis.

Plângere penală pe numele Vioricăi Dăncilă: „DNA a spus doar că nu voi fi chemată MÂINE! Asta nu înseamnă că nu voi fi chemată deloc!”
Viorica Dăncilă se așteaptă să fie chemată în următoarele zile la DNA

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe 15 noiembrie, Tudor Iacov a depus o plângere penală la Direcția Națională Anticorupție împotriva conducerii FR Tenis. În afara lui Ion Ţiriac, printre cei reclamaţi se află fostul premier Viorica Dăncilă, fostul ministru de finanțe, Orlando Teodorovici, fostul ministru al Tineterului și Sportului, Bogdan Matei, şeful COSR, Mihai Covaliu, fostul preşedinte al FRT, George Cosac, dar și ungurul Marky Jeno, directorul turneului Bucharest Open.

În plângere, Iacov acuză aceste persoane de „înșelăciune, abuz și neglijență în serviciu, uzurparea funcției și a calității oficiale, obținerea ilegală de fonduri și deturnarea lor, precum și constituirea unui grup infracțional organizat din cauză că s-au alocat 340.000 de dolari din fondul de rezervă al guvernului pentru plătirea taxei anuale a turneului WTA Bucharest Open”, a anunțat Libertatea.

Mai multe informații, în materialul video de mai jos:

Viorica Dăncilă, o nouă dezbatere în fața presei: „Voi renunța la imunitate din prima zi”... Opaa! Un nou moment delicat la dezbaterea Vioricăi Dăncilă. Cum a răspuns candidatul PSD la întrebarea: „Care este teore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x