Antena Căutare

Ponta: Lazaroiu s-a comportat ca o sluga, a fost dat afara ca o sluga

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, astazi, la Ploiesti, comentand eliberarea lui Sebastian Lazaroiu din functia de consilier prezidential, ca acesta "s-a comportat ca o sluga si a fost dat afara ca o sluga".

"S-a comportat ca o sluga, a fost dat afara ca o sluga, daca o sa-l cheme inapoi o sa vina inapoi, sau daca o sa-l trimita sa lucreze pentru Elena Alba ca Zapada, o sa lucreze pentru Elena Alba ca Zapada. Credeti ca o sa aiba vreo problema morala Lazaroiu? Sa fim seriosi",


Liderul PSD a mai spus ca in repetate randuri a atras atentia asupra comportamentului mai multor oameni care prin pregatirea lor intelectuala "ar fi trebui sa fie modele pentru romani".

"Au fost si sunt in acest moment modele de obedienta si de ceausism. Sunt la fel de condamnabili sau mult mai condamnabili decat cei care in vremea lui Ceausescu il laudau pe dictatorul de atunci. Ma refer la Lazaroiu, Tismaneanu, Patapievici - nu au scuza ca nu au o scoala sau o anumita capacitate intelectuala, dar si-au vandut pana la urma personalitatea pentru niste avantaje materiale", a mai spus Ponta.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intactimages

Emil Boc: "Am primit si e-mail-uri pozitive si critice. Raspund tuturor"... Companiile si regiile de stat nu vor avea voie sa cumpere mobilier si masini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x