Antena Căutare

Ponta: Nastase a fost prigonit 7 ani de Basescu. Era normal sa fie achitat

Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat ca se astepta si era normal ca Adrian Nastase sa fie achitat in dosarul "Matusa Tamara".

"Ma asteptam sa fie achitat. Am spus lucrul asta zilele trecute. Era normal acest lucru. Timp de sapte ani a fost prigonit de catre Traian Basescu si de catre institutiile aflate in subordinea lui Traian Basescu. Regret faptul ca nimeni nu-i va da inapoi domnului Nastase acesti sapte ani de prigoana, si lui, si altora mai putin cunoscuti, pentru ca sunt multi alti oameni in aceeasi situatie", a spus Victor Ponta.

El a adaugat ca un stat de drept trebuie sa-si foloseasca institutiile nu pentru a plati polite politice, ci pentru a-i pedepsi intr-adevar pe cei care incalca legea.

"Nastase a facut lucruri bune, a facut si greseli, dar nu merita sa fie prigonit cu institutiile statului. Cei care folosesc institutiile statului pentru razboaie personale, cum a facut Traian Basescu, si cum fac si alti oameni ai lui Traian Basescu, ar trebui sa-si asume aceasta uriasa greseala", a spus Ponta.

Fostul premier Adrian Nastase a fost achitat, joi, de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru faptele de coruptie imputate de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

Basescu: Romania nu participa la capitalizarea FMI, dar nu este neputincioasa... UPDATE! Guvernul si-a angajat raspunderea pe comasarea alegerilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x