Antena Căutare

Ponta: Tony Blair mi-a confirmat programul meu economic foarte pragmatic

Presedintele PSD, Victor Ponta, si fostul premier al Marii Britanii, Tony Blair s-a intalnit luni dupa amiaza la la sediul central al PSD, conform unui comunicat al partidului.

"Am fost foarte impresionat. Pentru ca o intalnire cu cel care a condus Partidul Laburist este o ocazie extraordinara. Am discutat si despre problemele externe. [...] Am primit si niste sfaturi. Mi-a spus sa am un discurs extrem de serios pe temele economice. In zona de crestere economica nu e loc de populisme si de lucruri de care nu poti sa te tii. Mi-a confirmat programul meu economic foarte pragmatic", a comentat Ponta.

Ponta a dezvaluit si cateva dintre subiectele de discutie cu fostul premier britanic.


"Am avut 3 lideri europeni: Gerhard Schröder, José Luis Rodríguez Zapatero si Tony Blair. Faptul ca am avut ocazia sa-i intalnesc in particular este foarte interesant. [...] Nu pot sa-l sfatuiesc. Nu cred ca va intra in detalii de politica nationala. M-a intrebat care este viziunea in Romania si ce vom face cu tratatul de Guvernare. [...] Nu cred ca a inteles episodul cu premierul MRU, tipic romanesc. Nu cred ca cineva care nu a locuit in Romania poate glumi cu functia de prim-ministru", a mai spus liderul PSD.


Fostul prim-ministru al Marii Britanii se afla la Bucuresti pentru sustinerea unui discurs in cadrul unui eveniment al societatii civile.

Tony Blair a ajuns spre seara si la Palatul Victoria, la o intalnire cu premierul Mihai Razvan Ungureanu.

Blair este unul dintre cel mai cunoscuti politicieni la nivel mondial. Fostul premier britanic este invitat in toata lumea sa sustina conferinte pe diverse teme de discutie.

Foto: Facebook.com

Deputatul Mihail Boldea s-a predat in Kenya... VIDEO! Elena Udrea a dat o petrecere electorala pentru locuitorii sectorului 6...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x