Antena Căutare

Ponta: Valul de plecari din PDL este spre somaj sau pensie

Co-presedinte USL si liderul PSD, Victor Ponta a explicat ca, deocamdata, valul de plecari din PDL s-a produs, dupa pierderea alegerilor locale, insa nu spre USL ci ''spre somaj sau pensie'.

Intrebat daca se prefigureaza un nou val de plecari dinspre democrat-liberali spre USL, dupa anuntul senatorului Sorina Placinta care a trecut de la PDL la PNL, Ponta a raspuns ca nu stie de asa ceva.

''Eu nu stiu de asa ceva. Deocamdata valul de plecari a avut loc. Si in acest val au intrat doamna Udrea, domnul Flutur, domnul Florin Popescu, domnul Tarhon, domnul Volosevici, au tot plecat. In mod sigur nu pleaca spre USL, cred ca pleaca spre somaj sau spre pensie', a spus Ponta.

Senatorul Sorina Placinta si-a anuntat, in sedinta de miercuri a plenului Senatului, demisia din PDL si afilierea la grupul parlamentar al PNL.

Cezar Preda o ataca pe Udrea: Dupa ce a nenorocit tara si partidul, fuge... Traian Basescu va putea fi suspendat mai usor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x