Antena Căutare

Preda, despre Udrea: Are impresia ca e pe Titanic si cere un pahar cu sampanie

Eurodeputatul PDL Cristian Preda a criticat-o pe Elena Udrea, spunand ca ministrul Turismului "a lipsit de la lectia modestiei" si ca nu a fost inclusa in campania prezidentiala trecuta din cauza lipsei de credibilitate.

"Deunazi spunea ca nimeni nu-i poate cenzura ambitia de a fi premier sau presedinte, aratandu-se de fapt mahnita ca presedintele Basescu nu ii incurajeaza planurile de marire. Mi s-a parut ca a intrecut masura. Presedintele a sustinut ferm feminizarea personalului politic. Auzind-o, mi-am dat seama ca d-na Udrea a lipsit de la lectia modestiei", a precizat eurodeputatul.

A uitat cam repede si ca in campania prezidentiala trecuta nu a putut aparea prea mult, ba nici nu a mai fost inclusa - provizoriu - in Guvern, din cauza lipsei de credibilitate. Uneori imi lasa impresia ca e pe Titanic si cere un pahar cu sampanie", a adaugat Cristian Preda.

In cadrul aceluiasi interviu, Cristian Preda a lasat sa se inteleaga ca ia in calcul parasirea PDL: "Eu de tacut, nu tac. Daca esuezi criticand sau daca te elimina organizatia, sigur ca ai toata indreptatirea sa abandonezi barca. Poti sa si faci alta? Eu cred in mod ferm ca da".

Deputatii s-au facut scut in cazul Ridzi, respingand extinderea urmaririi penale... Traian Basescu: "Educatia e mult mai importanta decat sa ai gaze, titei sau aur"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x