Antena Căutare

Premierul anunţă că, după alegeri, va începe analiza prefecţilor: Unii au început deja să demisioneze, alţii au intrat în concedii de boală, îi aşteptăm să revină la lucru ca să-şi scrie demisia

Premierul Ludovic Orban spune că după încheierea turului doi al alegerilor prezidenţiale, Guvernul va începe analiza prefecţilor şi că îi aşteptă să revină la lucru pe cei care se află în concedii medicale pentru a-şi scrie demisiile.

“Pentru a nu afecta alegerile, am luat decizia să nu începem analiza prefecţilor, dar imediat după turul doi, vom începe analiza prefecţilor. Sigur, unii au început deja să demisioneze, alţii au intrat în concedii de boală, îi aşteptăm să revină la lucru ca să-şi scrie demisia”, a declarat Orban, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Braşov.

De asemenea, el a spus şi că va fi realizată o testare şi la serviciile deconcentrate şi la alte autorităţi ale ministerelor, iar cei care nu vor trece această verificare, vor fi schimbaţi din funcţie.

“Vom face o testare profesională şi peste tot unde oamenii nu vor corespunde exigenţelor pe care le avem în materie de pregătire profesională, de aptitudini manageriale, capacitate de realizare a obiectivelor pe care le au, îi vom schimba de toţi. Sigur că vom organiza concursuri pentru ocuparea tuturor acestor poziţii, indiferent că sunt funcţii publice sau personal contractual”, a explicat Orban.

Sursa : news.ro

Orban: Indiferent cum i se spune, că e deficit, că e gaură, realitatea este că PSD şi-a bătut joc de banii publici, a ad... Cătălin Predoiu anunţă că este deschis la dialog, după apelul public lansat de magistraţi, şi va avea o discuţie cu repr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x